Portada  |  Opinió  |  Agenda  |  Quí som  |   Executiva  |   On som  |  Enllaços  |   JEN - Palma    
Videos Jen/PSM

Els JEN-PSM en contra del tancament de RTV Mallorca
 
Lluís Enric Apesteguia PP-PSOE: ofensiva contra l’autogovern i contra els drets socials
veure totes

Notícies
Opinió
Obra Cultural Balear
GOB
SEPC
STEI-Intersindical de les Illes Balears
EFAY (Aliança Lliure Europea Jove)
Joves de Mallorca per la Llengua


www.flickr.com
Elementos de JEN_PSM Ir a la galería de JEN_PSM

Noticies. 11/09/2013

CARTA DE LLUÍS APESTEGUIA ARRAN DE LA SEVA DIMISSIÓ

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

 

com alguns de vosaltres ja sabeu, despús-ahir vespre vaig presentar la meva dimissió com a Secretari General dels Joves d'Esquerra Nacionalista - PSM. Les raons són tant de caire personal com organitzatiu: crec que els JEN necessiten un impuls que ara mateix jo (que me'n vaig a viure fora i vull centrar la meva militància a Deià) no li puc donar.


Vos vull enviar les gràcies per haver-me donat la confiança i l'honor de representar-vos durant tres anys i mig. He après moltíssim, i he passat un guster de conèixer-vos i conèixer amb vosaltres una Mallorca que se sap i es vol lliure. Deman disculpes per les errades comeses, i esper haver conduït els JEN una mica cap a les fites que entre tots ens havíem marcat.

 

També vull donar les gràcies a les dues executives que m'han acompanyat en aquesta tasca, a tots i cadascun dels seus membres.

 

Els JEN són una eina clau per a la llibertat d'aquest poble, llibertat social i nacional. Seguiré militant-hi, convençut del socialisme i l'independentisme que propugna, i seguiré defensant-ho com a militant del PSM i com a regidor a Deià. L'empremta d'aquesta organització és profunda.

 

L'actual executiva en funcions convocarà l'Assemblea General Extraordinària per a triar nova executiva i redactar unes noves ponències ideològica, organitzativa i estratègica. Esper veure-nos-hi! Fins llavors exercirà la meva tasca de portaveu i representant davant el PSM na Marta Jordà, de Sant Joan; per a qualsevol cosa vos hi podeu posar en contacte, segur que farà el que calgui millor que jo.

 

Una forta abraçada i fins aviat! Que la lluita continuï!!

 

Lluís Enric Apesteguia Ripoll


      

 

<<Novembre 2019>>
Di Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

JEN - Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM - Reservats tots els drets.                  Desenvolupat per: