Portada  |  Opinió  |  Agenda  |  Quí som  |   Executiva  |   On som  |  Enllaços  |   JEN - Palma    
Videos Jen/PSM

Els JEN-PSM en contra del tancament de RTV Mallorca
 
Lluís Enric Apesteguia PP-PSOE: ofensiva contra l’autogovern i contra els drets socials
veure totes

Notícies
Opinió
Obra Cultural Balear
GOB
SEPC
STEI-Intersindical de les Illes Balears
EFAY (Aliança Lliure Europea Jove)
Joves de Mallorca per la Llengua


www.flickr.com
Elementos de JEN_PSM Ir a la galería de JEN_PSM

Noticies. 20/07/2013

ELS JEN-PSM CONSIDEREN INACCEPTABLE L'EXCLUSIÓ DE DONES LESBIANES I FADRINES DE LA REPRODUCCIÓ ASSISTIDA

Els Joves d'Esquerra Nacionalista, JEN-PSM, ha denunciat la proposta de la ministra de Sanitat Ana Mato de prohibir el finançament públic de tractaments de reproducció assistida a dones lesbianes i fadrines, mantenint únicament aquesta prestació a aquelles que formen part d’un parella heteroparental.

Lluís Apesteguia, portaveu de les joventuts del PSM, ha assegurat que "Ana Mato vol que tota la societat es comporti segons la seva ideologia de l'Opus Dei", afegint tot seguit que "com que no aconsegueixen que la gent els escolti, volen imposar-nos el seu credo via llei".


Els JEN-PSM consideren que aquesta nova "bomba contra els drets de les dones" està emmarcada dins una campanya per limitar-ne la llibertat; així, han recordat la modificació de la llei d'interrupció voluntària de l'embaràs del ministre Gallardón o la retallada d'opcions anticonceptives del Govern Bauzá.


Els JEN-PSM asseguren que aquestes mesures estan únicament motivades per qüestions ideològiques, i que la crisi econòmica és una excusa per a atacar les dones i els col·lectius LGTB.


Apesteguia ha assegurat que "són mesures ideològiques que provenen de la dreta més reaccionària i de les sectes religioses que hi ha darrera el Partit Popular" i ha conclòs que "no podem tolerar de cap manera aquesta reculada pel que fa al dret a decidir de les dones, no deixarem que la ministra del confeti ens privi de drets bàsics".


      

 

<<Novembre 2019>>
Di Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

JEN - Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM - Reservats tots els drets.                  Desenvolupat per: