Portada  |  Opinió  |  Agenda  |  Quí som  |   Executiva  |   On som  |  Enllaços  |   JEN - Palma    
Videos Jen/PSM

Els JEN-PSM en contra del tancament de RTV Mallorca
 
Lluís Enric Apesteguia PP-PSOE: ofensiva contra l’autogovern i contra els drets socials
veure totes

Notícies
Opinió
Obra Cultural Balear
GOB
SEPC
STEI-Intersindical de les Illes Balears
EFAY (Aliança Lliure Europea Jove)
Joves de Mallorca per la Llengua


www.flickr.com
Elementos de JEN_PSM Ir a la galería de JEN_PSM

JEN-Palma. 08/02/2013

ELS JEN-PSM DE PALMA CELEBREN EL CANVI DE NOM DE LA RAMBLA

Els JEN Palma celebram que l'ajuntament de Palma, a instància del grup municipal MÉS, hagi decidit revertir el nom de "La Rambla" al topònim original.

Els JEN-Palma celebrem que l'ajuntament de Palma, a instància d'una moció presentada per la coalició MÉS a Palma, hagi decidit canviar el nom de “La Rambla dels ducs de Palma de Mallorca”, restablint el nom originari, “La Rambla”.

 

Creiem que Iñaki Urdangarin, després de la seva imputació i posterior befa del títol i de la ciutat, no mereix tenir un carrer amb el seu nom. No tan sols no es mereix tenir un carrer al seu honor, sinó que, també, demanam que se li retiri el títol de Duc de Palma de Mallorca i animam a l'ajuntament de Palma a què ho faci, després de que digués que era el “duque emPalmado”. No és digne de representar la ciutat després que hagi malversat doblers públics i donar una mala imatge a nivell estatal i internacional.

 

Volem recordar que fa temps que aquest senyor no ens representa perquè tenim una tradició republicana i, per tant, ni Iñaki Urdangarin ni la Casa Reial ens representen com a tal, així que volem que l'ajuntament de Palma demani d'urgència la retirada del títol, no només a Iñaki Urdangarin, sinó també a Cristina de Borbón perquè no ens representen; així com també demanam que l'ajuntament reclami que retornin tots els doblers malversats i robats, perquè aquests doblers són dels ciutadans i ciutadanes de Palma i no mereixen estar en comptes bancàries a Suïssa. Recordam, però, que aquesta iniciativa també la va presentar per la coalició MÉS a Palma i el Partit Popular va votar en contra.

 

Per tots aquests motius, avui, hem celebrat tots plegats la retirada del nom de “La Rambla dels Ducs de Palma de Mallorca” i el restabliment del nom originari “La Rambla” amb una copa de cava i una duquessa; i exigim que l'ajuntament sigui valent i demani la retirada del títol i que Iñaki Urdangarin torni els doblers malversats.


      

 

<<Novembre 2019>>
Di Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

JEN - Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM - Reservats tots els drets.                  Desenvolupat per: