Portada  |  Opinió  |  Agenda  |  Quí som  |   Executiva  |   On som  |  Enllaços  |   JEN - Palma    
Videos Jen/PSM

Els JEN-PSM en contra del tancament de RTV Mallorca
 
Lluís Enric Apesteguia PP-PSOE: ofensiva contra l’autogovern i contra els drets socials
veure totes

Notícies
Opinió
Obra Cultural Balear
GOB
SEPC
STEI-Intersindical de les Illes Balears
EFAY (Aliança Lliure Europea Jove)
Joves de Mallorca per la Llengua


www.flickr.com
Elementos de JEN_PSM Ir a la galería de JEN_PSM

JEN-Palma. 01/11/2011

EL JEN PALMA REBUTJA LA RECENT PUJADA DELS IMPOSTS MUNICIPALS

Els Joves d'Esquerra Nacionalista de Ciutat critiquen que el Partit Popular hagi incomplit la seva promesa electoral i apugi l'IBI i l'Impost d'Activitats Econòmiques, així com les taxes d'Emaya.

Davant la recent pujada dels imposts municipals de Ciutat, els Joves del PSM de Palma (JEN-Palma) rebutgen amb contundència el seguit de mesures antisocials que està emprenent el nou executiu de Cort. Tot i que el Partit Popular tengués entre una de les seves promeses electorals no apujar els imposts, el consistori municipal ha decidit, entre d'altres retallades considerables en diferents àmbits, apujar un 6% l'Impost de Béns Immobles de les famílies de Palma i l'Impost d'Activitats Econòmiques (a més d'un 12% l'IBI dels immobles no residencials de gran valor) així com també la pujada d'un 3% dels rebuts de l'Emaya.


Així doncs, els Joves d'Esquerra Nacionalista de Palma recorden al Partit Popular que entre els compromisos inclosos en els tríptics electorals repartits sota la campanya “Desperta Palma”, s'afirmava que no es reduirien els serveis ni s'apujarien els imposts, perquè creien en la persona com l'eix de la seva política.  A més, critiquen que el govern municipal, en lloc de plantejar propostes de reactivació econòmica, fan pagar els serveis públics més bàsics als ciutadans amb un cost més elevat. Segons els JEN-Palma, aquests tipus de mesures van en detriment de les famílies més desafavorides de Ciutat, demostrant així quins són els reals interessos del PP, que precisament res tenen a veure amb les necessitats de la ciutadania de carrer de la capital de la nostra illa.


Finalment, els JEN-Palma exigeixen al Partit Popular de Cort que rectifiquin urgentment aquest tipus de mesures per a no crear més desigualtats socials i evitar així que s'empitjorin les condicions econòmiques de les famílies palmesanes. Per altra banda, demanen també al govern municipal que portin a terme mesures de reactivació econòmica i propostes que generin la creació de llocs de feina,  qüestió reiterada en els seus discursos electorals, enlloc de seguir retallant i apujant el preu dels serveis bàsics necessaris per a tots els ciutadans.


      

 

<<Novembre 2019>>
Di Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

JEN - Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM - Reservats tots els drets.                  Desenvolupat per: