Portada  |  Opinió  |  Agenda  |  Quí som  |   Executiva  |   On som  |  Enllaços  |   JEN - Palma    
Videos Jen/PSM

Els JEN-PSM en contra del tancament de RTV Mallorca
 
Lluís Enric Apesteguia PP-PSOE: ofensiva contra l’autogovern i contra els drets socials
veure totes

Notícies
Opinió
Obra Cultural Balear
GOB
SEPC
STEI-Intersindical de les Illes Balears
EFAY (Aliança Lliure Europea Jove)
Joves de Mallorca per la Llengua


www.flickr.com
Elementos de JEN_PSM Ir a la galería de JEN_PSM

Noticies. 03/07/2014

MES JOVES AVISA QUE LA BAIXADA DE L'ATUR NO GARANTEIX ACABAR AMB LA PRECARIETAT LABORAL

Els Joves de MÉS per Mallorca han criticat l'alegria del Govern per la baixada de l'atur per no tenir en compte la precarietat laboral, l'atur desanimat creixent entre els joves i l'atur de llarga durada.

MÉS Joves valoren les dades de l'atur publicades aquesta setmana i critiquen la manca de autocrítica duïta a terme per el Govern i el només preocupar-se per les dades i no per la qüestió de fons. Els Joves ecosobiranistes afirmen que les característiques pròpies del mercat de treball de les Illes provoca que en els mesos d'estiu sempre davallin les dades d'atur.

 

El representant de MÉS Joves, Álex Moll, afirma que aquest fet “és molt preocupant ja que demostra una estacionalització negativa per a les Illes. Els joves ecosobiranistes destaquen que l'estiu a les Illes ha estat sempre una època on els joves per primera vegada entraven al món laboral. “Però actualment aquest treball de cada vegada és més precari, i mostra als joves un mercat laboral on la precarietat és constant i permanent”, afirma Moll.

 

Per altra banda, MÉS Joves mostra la seva preocupació per l'atur desanimat per part dels joves, la seva poca inscripció al SOIB mostra la desconfiança entre els joves d'aquest com a mitjà per aconseguir una feina. Segons les dades de juny 2014 hi ha inscrits 5670 joves menors de 25 anys, un 25% de l'EPA.

 

Els joves ecosobiranistes demanen un estudi profund de l'atur desanimat dels joves, així com fomentar polítiques per a que els joves no hagin de partir fora de les Illes per aconseguir el seu primer treball, en contra a les polítiques fomentades per PalmaActiva promocionant la fuga de cervells joves a l'estranger.


      

 

<<Novembre 2019>>
Di Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

JEN - Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM - Reservats tots els drets.                  Desenvolupat per: