Portada  |  Opinió  |  Agenda  |  Quí som  |   Executiva  |   On som  |  Enllaços  |   JEN - Palma    
Videos Jen/PSM

Els JEN-PSM en contra del tancament de RTV Mallorca
 
Lluís Enric Apesteguia PP-PSOE: ofensiva contra l’autogovern i contra els drets socials
veure totes

Notícies
Opinió
Obra Cultural Balear
GOB
SEPC
STEI-Intersindical de les Illes Balears
EFAY (Aliança Lliure Europea Jove)
Joves de Mallorca per la Llengua


www.flickr.com
Elementos de JEN_PSM Ir a la galería de JEN_PSM

Noticies. 05/12/2013

ELS JEN-PSM ACUSEN A CORT DE NO DESTINAR NI UN EURO A VOLUNTARIAT

Els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM mostren la seva indignació amb l’Ajuntament de Palma per no destinar ni un euro al voluntariat després de les retallades amb el tancament de l’Agència de Voluntariat

Els Joves d’Esquerra Nacionalista en motiu del Dia Internacional del Voluntariat han volgut expressar el seu malestar amb l’Ajuntament de Palma per la falta de recursos destinats als projectes de voluntariat després del tancament de l’Agència de Voluntariat. Així com amb el Govern de les Illes Balears per la manca de un referent per als joves on adreçar-se al voler oferir el seu temps de manera altruista, un temps a oferir que ha crescut per la gran taxa d’atur juvenil, afirmen els joves del PSM.


Segons els JEN-PSM de Palma la falta d’actuació per part de la Regidora Crespí ha provocat que els recursos oferts per l’Agència de Voluntariat hagin desaparegut. Per altre banda els joves independentistes han criticat la manca de informació sobre voluntariat i on exercir-lo a les diferents webs del Govern i les seves empreses públiques de joventut.


Guillem Caballero, Portaveu dels JEN-PSM de Palma afirma que “En una situació econòmica i social com la que vivim en l’actualitat el voluntariat hauria de ser un tema cabdal de qualsevol institució, de cada cop més hi ha persones en situació de pobresa” Caballero afegeix que “la tasca social que desenvolupava l’Agència de Voluntariat de coordinació d’entitats i recursos avui falta a Palma”.


Àlex Moll, Secretari General dels JEN-PSM afirma que “El Govern i l’Ajuntament de Palma tenen sensibilitat zero per els joves, totes les seves polítiques són atacs constants a la participació, a l’associacionisme, al voluntariat i només ens perjudiquen” Moll ha declarat “Es necessita dotar de recursos les tasques de voluntariat i coordinar-la”.


Els Joves d’Esquerra Nacionalista es mostren preocupats per la manca de implicació de l’executiu en fomentar la participació i el voluntariat, i recorden decisions que han afectat als joves, a l’associacionisme i a la participació com el tancament de l’Alberg de Platja de Palma, l’eliminació del programa de camps de treball, el tancament del Consell de Joventut de les Illes Balears com entitat de dret públic o la supressió dels campaments d’estiu de l’Ajuntament de Palma.


Per a més informació (Guillem Caballero: 627 799 452 Àlex Moll: 669 754 143)


      

 

<<Novembre 2019>>
Di Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

JEN - Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM - Reservats tots els drets.                  Desenvolupat per: