Portada  |  Opinió  |  Agenda  |  Quí som  |   Executiva  |   On som  |  Enllaços  |   JEN - Palma    
Videos Jen/PSM

Els JEN-PSM en contra del tancament de RTV Mallorca
 
Lluís Enric Apesteguia PP-PSOE: ofensiva contra l’autogovern i contra els drets socials
veure totes

Notícies
Opinió
Obra Cultural Balear
GOB
SEPC
STEI-Intersindical de les Illes Balears
EFAY (Aliança Lliure Europea Jove)
Joves de Mallorca per la Llengua


www.flickr.com
Elementos de JEN_PSM Ir a la galería de JEN_PSM

Noticies. 25/11/2013

ELS I LES JEN-PSM DEMANEN MÉS COMPROMÍS EN LA LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Els joves d’Esquerra Nacionalista insten al Govern de les Illes Balears a que posi en marxa un protocol que permeti l’atenció a les víctimes de violacions i agressions sexuals, l’assistècia forense a les víctimes en el mateix centre sanitari i la creació d’un registre de totes les denuncies i atencions per violàció i agressió sexual.

Els joves d’Esquerra Nacionalista expressen el seu compromís amb la lluita contra la violència de gènere i reiteren la voluntat de treballar en la prevenció i eliminació de situacions susceptibles de conduir a actes que puguin tenir com a resultat un dany o patiment físic, sexual o psicològic per les dones, així com les amenaces de dur a terme aquests actes, la coacció o la privació arbitrària de la llibertat, tant si es produeixen en la vida pública com en la vida privada.

 

Per aquests motius, des dels Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM i el Joves Esquerra Republicana de Catalunya organitzam conjuntament i en commemoració d'aquest dia, que tendrà lloc el proper dimecres 27 a les 19:30h al Bar Siset . Amb la finalitat de condemnar aquest tipus de violència que segueix essent molt present en el nostre dia a dia.

 

Marta Jordà, Secretària d’Organització dels JEN-PSM ha declarat que: “és necessari arbitrar totes les polítiques i actuacions necessaries per aconseguir la total eradicació”.

 

Per a més informació: Marta Jordà (620343040)


      

 

<<Novembre 2019>>
Di Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

JEN - Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM - Reservats tots els drets.                  Desenvolupat per: